Cum îți poți încărca telefonul doar cu ajutorul unei folii transparente

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Compania franceza Wysips incearca sa propuna un nou mod de a-ti incarca telefonul: cu ajutorul unei folii transparente care poate incarca bateria oricarui smartphone utilizand doar lumina solara. Pretul este de numai 1 euro. Da, ati auzit bine, 1 euro. Totusi, deocamdata este un prototip.

Directorul general al Wysips, Ludovic Deblois, a aratat in cadrul unui interviu un smartphone care avea atasata folia pe care ei o produc. Au expus-o la razele soarele lui si, deodata, bateria smartphone-ului a inceput sa se incarce. Interesant este ca telefonul poate fi in continuare utilizat, in tot acest timp in care se incarca, cu folia atasata de ecran. Ceea ce incearca cei de la companie sa obtina este incarcare fara nicio problema de mobilitate.

Cu 10 minute la soare veti putea comunica 2 minute. Pentru a reincarca complet, va fi necesara o expunere de 6 ore, astfel ca tehnologia noastra nu este neaparat pentru o reincarcare completa, ci mai degraba pentru a asigura energia necesara anumitor aplicatii. De exemplu, daca trebuie sa dati un telefon de urgenta”, a declarat Deblois.

Pana la sfarsitul anului acesta probabil ca noile foi fotovoltaice vor ajunge pe piata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: