Noul model low-cost de la iPhone

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Modelele iPhone de la Apple sunt de cele mai mule ori privite ca niște telefoane mobile foarte scumpe, pentru oamenii care au bani să cheltuiască câteva mii de lei. Cu toate acestea, Apple vrea să schimbe acest luru și să vine cu modele mai accesibile.

iPhone 11 a fost un succes, un succes cum nu a mai fost de mulți ani. Toți fanii companiei și nu numai, au luat cu asalt magazinele să cumpere ultimul model. În luna septembrie din 2019 s-a întâmplat, când a fost lansat. Ca în fiecare an/ o dată la doi ani, în luna septembrie obișnuiesc să introducă un nou model de iPhone pe piață cei de la Apple. Deci, întrebarea logică care survine este: ce o să fie în 2020?

Vorba circulă că un model iPhone low-cost s-ar putea să fie lansat anul acesta.  Un telefon mai ieftin, care să ocupe mai mult din piață. Surse private arată că acesta s-ar putea să fie lansat prin luna martie. Producția deja a început.

  • Noul iPhone de la Apple vrea să câștige inimile mai multor oameni

Modelul low-cost Apple, primul de acest gen, a fost iPhone SE. Iar oamenii au fost fericiți să-l cumpere. Cum succesul nu a fost mic, dezvoltatorii Apple vor să repete experiența.

Analistul Ming-Chi Kuo, a cărui predicții au fost mai mai mereu corecte (privind modelele Apple) crede, cum se exprimă în ultimul său video, că noul iPhone s-ar putea să arate foarte mult cu iPhone 8 și va avea un ecran de 4,7 inci. S-ar putea să aibă procesorul A13 de la Apple, cu care au fost echipate inclusiv ultimele modele de iPhone 11 introduse anul trecut. Surse din piață susțin că Apple le-ar fi solicitat de curând partenerilor săi să majoreze volumul producției pentru procesorul A13.

Asta înseană ori că vor să mai scoată o serie de iPhone 11, ori s-ar putea să fie pentru noul moel low-cost. Acesta va include chiar și tehnologia Touch ID integrată în butonul central, însă lipsită de Face ID.

Poate numele pe care-l va purta va fi chiar iPhone SE 2. Cine știe? Revenim cu alte detalii când va fi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: