Lucruri pe care nu ar trebui să le spui niciodata unui bărbat

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Deci, sa nu exageram, de ambele parti exista fraze care pot supara partenerul. De altfel, newscompany.ro deja a acoperit acele celebre propozitii care nu ar trebui spuse unei femei de catre un barbat – sub nicio forma. Acuma, ca sa fim egali, vom spune si ce nu trebuie sa spuna o femeie partenerului ei vreodata (un mic spoiler asa: cel care scrie acum articolul pentru voi este un barbat, deci pot sa va confirm ca, intr-adevar, m-ar enerva aceste fraze daca mi le-ar spune iubita).

6 lucruri pe care nu ar trebui sa le spui niciodata unui barbat:

  • 1. „Ești mult mai bun față de ceilați bărbați pe care i-am cunoscut.”

Oh, deci, va rog eu frumos, fetelor, nu. Deci poate vi se pare ca asta e un mare compliment pe care il faceti barbatului dvs. Nu, gresit. Barbatul are si frica de a nu ajune in mainile voastre, din cauza unei anumite nesigurante in privinta femeilor, care este caracteristica multor barbati. Barbatul se va gandi mai bine la ceea ce ati spus si se va gandi cu cati barbati ati umblat inaintea lui si, de fapt, “what the fuck happened to them?”, daca intelegeti ce zic, fetelor.

  • 2. „Fostul meu este un bărbat de treabă. Ați putea să fiți prieteni.

Ok, nu doar femeile sunt geloase, ci si barbatii, un lucru perfect normal. Este foarte greu sa iti stapanesti un astfel de sentiment, chiar si pentru barbatii care au incredere in ei total, pentru ca s-ar putea ca neincrederea in privinta ta sa fie chiar mai mare (a barbatului).

  • 3. „Nu îți permiți. Doar știi că n-ai bani.

Nu faceti asa ceva, pentru ca barbati tin foarte mult la orgoliul lor barbatesc, de a fi capabili, asa ca nu cred ca vreti sa creada despre el exact opusul: ca este incapabil de a aduce venit in casa si de a pune painea pe masa. Chiar si daca are el un vis, lasa-l sa viseze, cine stie, poate chiar o sa-l realizeze, cel putin atata timp cat nu foloseste toate economiile voastre pe asa ceva (si inutil, precizez).

  • 4. „Dacă m-ai iubi așa cum spui, ai face…”

Inseamna santaj emotional, ceea ce e urat pentru un barbat, la fel cum e si pentru o femeie. Ii aratai, o data, ca nu ai incredere in el si in sentimentele lui (pentru ca e posibil ca emotiile sale fata de tine sa fie chiar reale, nu minciuni), iar, a doua oara, ca poti face orice. Va crede ca numai cum vrei tu e singura cale intre voi doi. Niciodata nu este ok sa impui cuiva ceva: “numai asa, ca altfel…”

  • 5. „Este în regulă. Și fostul meu făcea la fel.”

Se aplica la ambele sexe, serios, fratilor, e atat de penibil. Va spun chiar si eu, personal, am facut multe greseli pe tema asta de “fostul/fosta”. Nimeni nu vrea sa stie cat de mult ati suferit din cauza lui sau ce faceati cu acea persoana. Ah, nu, e chiar urat si dauneaza relatiei pe termen lung.

  • 6. „Puteai să te descurci mai bine, dar lasă așa…”

Asta poate duce la un adevarat dezastru, in timp, pentru ca cealalta persoana se va simti lipsita de iubirea si aprecierea ta, poate chiar a depus un efort in acel lucru, chiar daca nu a iesit pana la capat sau nu a iesit cum voiai tu sa iasa, totusi, el s-ar putea sa se fi chinuit, Data viitoare s-ar putea sa nu te mai ajute deloc, tocmai din cauza faptului ca partenerul va crede ca tu nu esti multumita de nimic din ce face el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: