TOPUL celor mai tari beri din lume

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Probabil ca berea este bautura favorita in cazul multor barbati. Daca te-ai plictisit, totusi, de bautura normala si vrei sa incerci o data si tu ceva diferit (pentru ca e periculos consumata in cantitati mari, normal), care are mai mult de 7-9% alcool, atunci avem cateva recomandari pentru tine. Da, chiar mai tare decat vodka sau whiskey-ul, daca la asta va gandeati.

  • 7. Baladin: Spiritul Crăciunului – 40%

Berarul italian Teo Musso a scos pe piata asa-numita “Spiritul Crăciunului”, care se află pe locul 10 pe lista noastră. Fabrica de bere Baladin este proprietatea lui Musso şi reprezinta de o perioada mare de timp (deja) locul de recreatie al sau, producand zeci de tipuri de bere. Esprit de Noel este  pentru “cei care doresc eleganţă şi gust”, acesta fiind mesajul companiei. Poate fi cumparata la 27 de euro.

  • 6. BrewDog: Sink The Bismark – 41%

Berarii scoţieni de la BrewDog au venit cu ea inca din februarie 2010 şi reprezenta nr. 1 in lume ca berea cu cea mai mare tarie alcoolica din lume. Sink The Bismark are de 4 ori mai mult hamei decat una blonda obisnuita. Se vinde numai la sticle de 330 ml, si costa 45 de euro.

  • 5. Schorschbrau: Schorschbock 43 – 43%

Va mai amintiti cum apareau unele curente literare/artistice? (cum ne povesteau profesorii nostri de la liceu). Va amintesc eu, daca nu, ca reactie la un alt curent artistic, deci, la fel este cazul si aici: cei de la Schorschbrau au scos berea asta, pentru a-i detrona pe berarii de la BrewDog si, in putin timp, ei au devenit cei cu cea mai tare bere din lume. Pe sticla lor scrie: “Franconii nu poartă rochii, precum fetele”. Se cumpara la 100 euro.

  • 4. Brouwerij t’ Koelschip: Obilix – 45%

Ca daca tot a inceput o adevarata “lupta” pe cea mai tare bere, atunci s-au bagat si Obilix, “asasinandu-i” deci pe cei de la BrewDog şi Schorschbrau cu o sticla de 330 ml la 20 de euro.

  • 3. BrewDog: End of History – 55%

Ei chiar au crezut ca vor termina razboiul celor mai tare beri, ca “Razboiul celor 3 regi”. NU s-a intamplat asa, desi, trebuie sa recunosc, curaj au avut, pentru ca au denumit-o dupa filosoful politic Francis Fukuyama şi au fabricat numai 12 sticle, îmbrăcate în blăni de veveriţă, costand 720 de euro bucata.

  • 2. Schorschbrau: Schorschbock 57 – 57%

“Ce? Cei de la BrewDog s-au intors? Dupa ce i-am detronat 1 data mai vor o noua runda? Nu-i problema, le-o dam noi lor”. La numai 36 de sticle produse a câte 330 ml si vandute la 275 de dolari bucata.

  • 1. Brouwerij t’ Koelschip: Start the Future – 60%

Am obosit, credeti-ma, dar, macar, am ajuns la sfarsit: castigatorul razboiului este Brouwerij, care a realizat o sticlă de 330 ml, la un pret de 45 de euro si care poate fi cumparata direct de pe website-ul lor. Numai ca…hm, se aproape de cel mai alcoolizat rom de pe piaţă: Bacardi 151, care este şi inflamabil (da, puteti da foc cuiva cu berea aia, nu glumesc).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: