Vacanță de 120 euro/p în Zadar pe cont propriu

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Din cand in cand, mai publicam si noi pe site-ul turismhoreca.ro si vacante individuale. Sunt bune, serios, mai ales pentru ca nu depinzi de nimeni si nimic, iar cazarea e singurul lucru de care nu ai grija (caci aceea ti-o oferim noi, asta si inseamna “vacanta individuala”), insa esti responsabil de restu: transport, de masă, dar și de orice alte activități pe care le vei mai stabili tu acolo (iti recomandam cu masina, caci in general e cel mai bine, iar Croatia nici nu e asa departe de noi).

La pretul de doar 120 de euro ai cazare pentru 7 nopți într-un apartament foarte frumos din Zadar, cu locatie foarte buna, aproape de toate punctele turistice pe care trebuie sa le vizitati. Perioada drept exemplu pentru link-urile de mai jos este 16 – 23 iunie 2018, dar aici aveti si alternative CLICK AICI.

Aveti de ales dintre 2:

***

!!! De asemenea, trebuie sa specificam ca aceasta excursie este DIY, adica do-it-yourself. Prin urmare, este o excursie in care iti planifici personal rezervarile. Foloseste link-urile date pentru a le vedea, dar sa fiti atenti sa va uitati de doua ori la preturile afisate – astfel de vacante sunt mult mai ieftine decat majoritatea, DAR au si ele un defect: sunt doar pe perioade de timp limitate; nu dureaza mult promotia, iar, prin urmare, preturile se pot schimba de la o zi la alta, ori chiar de la o ora la alta. E cel mai bine sa profitati de oferta in ziua in care apare !!!

***

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: