Carrefour Brașov cu cele mai bune oferte din centrul și nordul țării

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Hypermarketul Carrefour Brașov avea cele mai jos preturi dintre toate unitatile comerciale din centrul și nordul țării țării în luna aprilie se arata intr-o noua analiza de Shopping Basket, care studieaza in fiecare luna, prețurile principalelor bunuri de larg consum dintre retailerii mai semnificativi.

Prin urmare, valoarea coșului de cumpărături cu 5 produse de bază (zahăr, bază pentru mâncăruri, cafea, săpun, detergent de vase) aflte în toate cele 13 hypermarketuri, supermarketuri, unități cash & carry și magazine online studiate in urma cu 2 luni a reprezentat 20,39 de lei, în unitatea Carrefour Brașov.

Foarte ieftin a fost si Market Sfântu Gheorghe și magazinul Cash & Carry Metro Târgu Mureș, avand coșul de cumpărături de 20,61 lei si, in cazul celui de-al doilea, de 21,12 de lei. Cel mai scump a fost MyAuchan Maria Rosetti, in care coșul de cumpărături din 5 produse aflate in toate unitățile monitorizate a ajuns la 26,55 de lei, fiind in varful topului magazinelor cu preturile cele mai sus, in raport de aceeasi regiune.

La capitolul magazine online, unitatea comercială care a avut cele mai slabe preturi în urma cu 2 luni a fost cora.ro, la care valoarea coșului de cumpărături din 5 produse disponibile și în magazinele fizice a fost 38,32 de lei (23,32 lei + 15 lei).  Din acelasi punct de vedere, urmatorul pe lista a fost mega-image.ro, coșul de cumpărături fiind la 41,15 lei (21,15 lei + 20 de lei transportul) și, in final, carrefour.ro, avand coșul de cumpărături cu 5 produse totul la 42,40 lei (22,40 lei + 20 de lei transportul).

Daca analizam din punct de vedere al disponibilitatii produselor la raft, la momentul inceputului studiului (5 aprilie), în magazinul Market Targu Mureș au fost toate produsele mentionate pe lista de cumpărături din studiul Shopping Basket. Mare parte din acele cazuri de out-of-stock au avut loc doar în hypermarketul Kaufland Bistrița și în supermarketul MyAuchan Rosetti, unde 6 din cele 20 de produse nu au existat pe raft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: