Se schimbă prețurile la abonamentele Netflix

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Netflix este cel mai cunoscut serviciu de streaming din intreaga lume si asta de cativa ani deja, avand clineti in mai mult de 120 de țări. Insa, pacat este ca acestia au anuntat ca vor creste pretul in curand.

Netflix are foarte multi consumatori, iar numarul acestora creste in fiecare zi. Exista 2 mari avantaje pe care le are platforma: video de calitate si foarte multe filme/seriale din care poti alege.

Iar, pentru ca Netflix are abonati din toata lumea, era de asteptat ca acesta sa realizeze si productii in alte limbi decat engleza, tocmai pentru a-si mari sferele de influenta, din Ameria/Marea Britanie in Europa.

Pentru americani serviciul este foarte ieftin, in ciuda faptului ca au fost cateva discutii si nemultumiri de fiecare data cand pretul abonamentului a inceput sa creasca.

Motivul principal pentru care acestia se gandesc acum la cresterea pretului abonamnetului este cresterea productiilor originale si nevoia de finantare si, desigur, profit.

Iata ca, a aparut noul format de abonament numit ULTRA, pretul este diferit in functie de tara in care te afli, s-a descoperit pe parcurs si cunoastem acest lucru si din diferite surse, precum TuttoAndroid.

„Testăm constant noi opțiuni pentru Netflix și aceste teste variază ca durată. În acest caz, testăm niveluri diferite de prețuri și funcționalități ca să înțelegem mai bine cum clienții noștri valorifică Netflix. Nu toată lumea va vedea acest test și s-ar putea ca anumite elemente să nu ajungă niciodată în variantă finală pentru clienții noștri“, au spus reprezentanți Netflix.

Abonamentul Premium se mentine, de altfel, la acelasi pret. De aceea, e clar ca Ultra oferă în plus numai accesul la conținut HDR sau High Dynamic Range.

 De altfel, uitati-va si la acest articol daca vreti sa vedeti cele mai vizionate seriale de la acest moment.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: