Una dintre cele mai mari companii de conserve își schimbă directorul general

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Eberhart Răducanu, un membru important al executivului din retailerului Aldi, precum si al companiei de ingrediente pentru industria alimentară și a băuturilor Dohler, a fost promovat la postul de Director General și Președinte al Consiliului de Administrație al Prefera Foods, unul dintre cei mai mari de pe piata conservelor.

Managerul isi va indeplini atributiile legate de noua sa functie, din luna iunie a lui 2018, respectivȘ dezvoltarea businessului și a brandului Capricii și Delici și gestionarea activității fabricii Salconserv din Mediaș. Afacerile vor fi administrate de catre Raul Ciurtin. Acesta din urma a declarat ca urmeaza sa pompeze sume intregi de bani (in valoare de 4 milioane de euro), in largirea gamei de produse Capricii și Delicii și în zona ready-meal.

Răducanu a inceput cu retailerului german Aldi si se pare ca dupa 22 de ani de lucru continuu in Germania a revenit in tara, unde, din 1996, a castigat o alta functie  de Director General al Dohler România. Dupa anul 2014, Răducanu si-a mentinut postul de Head of Sales South East Europe în cadrul Dohler.

Prefera Foods are in proprietate deja o fabrica in Oiejdea, județul Alba, și in 2017 a cumparat unitatea de producție Salconserv din Mediaș. Cu aceasta noua achizitie pe lista firmei, acestia au inceput sa produca Capricii și Delicii din categoria ready-meal. Răducanu a intrat in aceasta functie in acelasi timp cu data lansării produsului pe sus-mentionata piață.

Daca am trage linie, am observa ca bugetul de investiții pentru Prefera Foods ajunge în 2018 la 8 milioane de euro. Firma va avea venituri de 14 milioane de euro în anul acesta, dupa cum ne si spune chiar Raul Ciurtin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: