Cei de la Ferrari se gândesc la o nouă mașină

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Automobili Pininfarina au fost cei care au realizat designul ultimelor modele de Ferrari. Iar in ultima perioada toata lumea se intreaba ce noi idei le-au mai venit, avem si cateva surse, care ne spun ca pregatesc propriului bolid electric din categoria super mașinilor.

Cele dintai PF0 au fost aruncate deja spre public, ca primul fel de mancare, in luna martie a lui 2018. Totusi, in urma cu cateva luni nimeni nu stia daca va fi lansat in 2020, peste 2 ani sau daca va avea si un pachet cu un set de specificații superlative. CEO-ul firmei alaturi de mai multi reprezentanti ai acesteia au oferit o serie de interviuri despre noile tehnologii.

Ce putem concluziona noi, redactia, din toate acestea este ca noua masina va avea drept ‘sac de box’ Tesla Roadster și, mai mult, exista sanse foarte mari sa fie mai buna decat ea, din anumite puncte de vedere. Acestia doresc sa construiasca o masina care sa prinda 400 de kilometri pe oră.

Va fi la 100 Kmph in 2 timpi, precum viitorul Roadster. Autonomia care ni s-a spus ca o are este de 500 de kilometri, dar desigur ca acest numar depinde de sofer si de abilitatea sa de a conduce masina.

Daca apesi pedala de acceleratie pana la capat poti ajunge lejer la 300 – 350 kilometri departe de priză.

Oficialii Automobili Pinifarina au anuntat ca se va incarca intre 10 și 15 minute pentru a ajunge a functiona la o capacitate de 80%. Planul Porsche-ului Taycan prevedea acelasi lucru. Locul in care bateria va fi atasata masinii va fi o modalitate noua.

Va exista o placă care va ocupă toata podeaua mașinii, iar PF0 va avea un tub de dimensiuni destul de importante ce se va plimba pana in fața autoturismului. Tipul de inteligență artificială va ramane, din cate se stie, la latitudinea tertilor. Cine e partenerul? nu se cunoaste.

Ne asteptam la un pret intre 2 și 2,5 milioane de dolari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: