Orange are numai creșteri, creșteri la noile pachete de servicii

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Orange este un gigant in materie de operatori telecom pe piata din Romania, iar rapoartele emise de companie pentru trimestrul al doilea 2018 dovedeste tocmai acest lucru: cresteri si, iarasi, cresteri.

În trimestrul al doilea al anului acesta – in aprilie – iunie – firma a inregistrat o cifră de afaceri de 275 milioane de euro, adica o majorare cu 3,4% in comparatie cu acelasi interval al anului trecut. Compania a aratat ca toate majorarile se datoreaza cresterii numarului de abonați ai serviciilor mobile și vânzărilor de echipamente.

La finele lui iunie Orange numara 10.537.000 de clienți care plateau pentru serviciile lor mobile, fixe și TV.

De asemenea, raportat la aceeasi perioada vreo 3,6 milioane de clienți foloseau serviciile 4G, adica o majorare cu 35% comparata cu aceeasi perioada din 2017. Totodata, s-a majorat și consumul de date mobile, avand o crestere pozitivă mai mare de 80% in raport cu trimestrul al doilea al anului precedent.

Rețeaua 4G a operatorului se intinde la 95,1% din populația Romaniei. Rețeaua 4G+ a tot avut cresteri, avand, acum, un număr de 139 de orașe care au viteze de  4G+.

Anul trecut au fost introduse pachetele Love, care au avut pana acum un feedback pozitiv si continua sa aiba, din partea clientilor companiei. În trimestrul al doilea, serviciul de televiziune Home TV inregistrase 448.000 clienți, o majorare cu 12,6% in comparatie cu acelasi interval din 2017. Referitor la serviciile fixe în bandă largă, ele au avut o crestere cu 67%, inregistrand, acum, 234.000 de abonați.

Inclusiv serviciul Orange TV Go a crescut cu 22% în prima jumătate a lui 2018, in raport cu aceeasi perioada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: