Un nou telefon de gaming de la Nokia?

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Telefoanele de gaming au devenit un real thing, un segment de pe piata IT, pe care producatorii au inceput sa o exploateze. Deocamdata, acestia sunt numai la inceput, deci exista sanse foarte mari sa fie cam sloppy primele smarthpone-uri. Razer a fost cel dintai care a lansat un astfel de tip de telefon, insa, acum, oferta s-a diversificat si mai mult pe piata.

Xiaomi, Huawei, ZTE și Asus sunt numai cateva exemple si acuma exista un alt comerciant foarte cunoscut care doreste sa intre in joc. Nokia a postat cateva poze pe pagina lor de Facebook si twitter cu privire la ultimele modele. Un mic teasing pentru consumatori, am putea spune. Deocamdata avem numai o idee despre cum ar putea arata un astfel de smartphone.

Divizia de mobile din India a Nokia a publicat o imagine pe retelele de social media, prin care se arata intentia producatorului de a veni cu un nou tip de telefon de gaming, pe langa cele deja realizate.

CLICK AICI pentru a vedea videoclipul de cateva secunde care arata cateva momente de gaming pe smartphone, iar la sfarsitul lui ne apare si un smartphone, iluminat din spate pe trei laturi.

Toata lumea e de parere ca cei de la Nokia s-ar putea inspira dupa modelele realizate de Samsung. Mai pe scurt, asta inseamna sa iei un smartphone putin mai vechi, la care sa adaugi mai multe caracteristici actuale, avand in reclama sa un joc destinat special telefonului, cum a fost, de pilda, in cazul lui Note 9.

La inceputul lunii acesteia au aparut mai multe imagini pe retelele de social/gaming cu Nokia 9 și Nokia X7; display-urilor le lipseau crescatura. E posibil ca unul dintre telefoane sau chiar ambele sa fie destinat gaming-ului. Ramane, insa, sa asteptam si sa vedem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: