Antonia și Alex Velea mai fac un copil! Anunțul oficial făcut de soțul cântereței!

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

De curand, celebra cantareata si fotomodel, Antonia, a aparut pe retelele de social media in cateva poze cu o burta destul de rotunda, ceea ce a dus la multe zvonuri din partea mediei si a fanilor, acestia sustinand ca ar fi insarcinata. Desigur ca comentariile au continuat si, desi nu este nimic oficial deocamdata, in sensul ca acest cunoscut cuplu nu a dat nicio informatiei presei, Alex Velea a facut o declaratie interesanta, tot in ultima perioada, la emiunea ‘Acces Direct’, la care a fost invitat, realizata de Simona Gheorghe. 

Alex Velea a anuntat, in special pentru fani, ca si-ar mai dori inca un copil, fiu/fiica. Dupa cum probabil deja bine stiti, Antonia si Alex Velea au 2 baieti, in acest moment, pe Akim si Dominic, plus o fetita, Maya, din casatoria anterioara cu Vincenzo Castellano. Divortul, de altfel, a durat foarte mult timp si a fost unul, am putea spune noi, cam pacatos.

Dar revenind. Dupa cum spunea, la emisiunea ‘Acces Direct’, cantaretul a anuntat ca este singur acasa cu sotia sa, deoarece fii si fiica lor sunt plecati in vacanta la bunici. De aceea, artistul a spus urmatoarea fraza:

„Copiii sunt plecați puțin la Craiova. Suntem singuri acasă, mai facem unul!”, a zis Alex Velea la „Acces Direct”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: