S-a schimbat conducerea Ursus Breweries

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!
Igor Tikhonov a parasit postul de Președinte al Ursus Breweries, dupa ce a activat in acest domeniu timp de 5 ani si va prelua o alta funcție, totusi, ramanand in Asahi Breweries Europe Group (ABEG). Fostul presedinte a fost numit de curand Președinte al Kompania Piwowarska, subsidiara ABEG din Polonia, și va incepe sa lucreze acolo la finele lunii acesteia.
 
Oficialii Ursus Breweries au declarat printr-un comunicat de presa ca urmeaza sa mentioneze care va fi persoana inlocuitoare a lui Igor Tikhonov, in anii ce vor veni.
 
Cat timp acesta ocupat functia de presedinte a companiei, Ursus a fost usor inclus in grupul japonez  Asahi, dupa ce a fost incheiata tranzacția de 7,3 miliarde de euro care a presupus preluarea a unor branduri cu vechime dar inca functionale, ale SABMiller din cinci țări din Europa de Est: România, Cehia, Slovacia, Polonia și Ungaria. Preluarea a fost oficializata in 2017.
 
Ursus Breweries este cel mai mare producator de bere din Romania, cu branduri de succes precum: Ursus, Timișoreana, Ciucaș, Grolsch, Peroni Nastro Azzurro, Redd’s etc. Compania a terminat anul trecut cu venituri din valoare de 1710 milioane de lei și un profit net de 158 mil. lei, in ambel cazuri acestea fiind in crestere continua fata de anul precedent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: