O revista importantă pentru femei a fost scoasă la vânzare

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Adrian Sârbu vrea sa realizeze o tranzacție prin care va scoate din patrimoniul sau poate cel mai important brand al sau, dintre toate. O foarte cunoscuta revistă lunară pentru femei se vrea vanduta.

După sediul Pro TV şi acţiunile la Teleferic Prahova, Adrian Sârbu a decis sa mai faca bani si a sa mai vanda inca o revistă pentru femei condusă de Andreea Esca.

Compania Publione Media, care apartine si este administrata de Adrian Sârbu prin celalate firme, Mediafax Mall şi Mediafax Group, vrea sa comercializeze marca şi domeniul The One, revista lunară pentru femei, dupa ce aceasta a fost realizata de Andreea Esca timp de 10 ani, dupa cum arata majoritatea surselor noastre.

Publione si-a anuntat insolventa in 2015 – in acelasi moment, atunci, itranse in insolventa şi Mediafax Group – dupa aceea, în vara lui 2017, a intrat oficial in faliment. Asta inseamna ca de 3 ani, aproape, revista nu mai este sub controlul Andreei Esca.

Marca şi domeniul The One vor fi scoase la licitaţie publică, la un preţ de pornire de 154.000 de lei, fără TVA. Alte oferte includ nu numai The One, dar si domeniul (website-ul) one.ro, site-ul one.ro, marca one.ro şi marca street chic by the one.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: