TV-uri la super reduceri pe eMAG

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!
eMAG face super discounturi la televizoare. Magazinul online emag.ro a anuntat pentru perioada imediata scaderi de preturi extraordinare,  dedicate exclusiv televizoarelor cu diagonala mare, care trec de 120 de cm.
Pentru LISTA INTREAGA DE OFERTE click AICI ->  AICI.
Unele au reduceri chiar si de 50% din pret.
  • Am selectat cateva dintre ele:
1. Televizorul OLED Smart Android Philips, cu diagonala de 139 de cm, 55POS9002/12, rezolutie 4K Ultra HD, la 50%.
Cu Philips Ambilight, filmele au o dimensiune a adancimii mai mare si mai puternica. Jocurile isi pastreaza grafica realista, iar muzica transmisa de la TV poate face un adevarat party cu prietenii si o atmosfera de neuitat!
  • la TV-urile Philips
Un televizor Philips OLED a mers foarte mult pe ideea de experienta vizuala, pentru a crea o atmosfera demna de neuitat. Acesta este echipat cu tehnologia OLED care estompeaza sau opreste independent fiecare pixel. De asemenea, nu face nici risipa de lumina de la pixelii din apropiere, oferind nuante mai intense de negru, culori vii si contrast.
  • la TV-urile Samsung
2. Televizorul LED Samsung 50MU6172, Smart Ultra 4K UHD, cu diagonala de 126 de cm, Tizen, Gama 2017, are o reducere de 44%.
Are tehnologia HDR (imagini mai realiste), rezolutie UHD, cu o calitate de 4 ori mai mare decat un tv Full HD.
Echipat cu tehnologia UHD Dimming, acesta imparte ecranul in numeroase zone, optimizand culorile, claritatea imaginilor si nivelurile de contrast si luminozitate.
  • la TV-urile Samsung 4K Ultra HD
Pentru persoanele care cauta un televizor mai slim, mai elegant si modern, pentru ca noul tau produs sa se integreze la fix in casa dvs, oferind mai mult stil.
Pur Colour va ofera culori mai puternice, mai naturale si mai precise, ele sunt optimizate de tehnologia cu care a fost echipata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: