Camera de hotel în interiorul unei mașini autonome. Realitate sau utopie?

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Un designer a creat pe hartie un fel de camere de hotel autonome, deci mobila, care poate merge in orice parte a orasului, totodata, beneficiand si de un confort ridicat.

Daca vreodata visul tau a fost de a nu te misca din camera de hotel, dar, in acelasi timp, sa si vizitezi obiective turistice din orasul respectiv, atunci nu mai cauta nicaieri, caci visula tau s-a indeplinit! Camera de hotel autonomă are foarte multe modalitati de economisire a timpului și de relaxare.

Tocmai pentru ca de multe tranportul intern este complicat si dificil in orasele straine, acestia s-au gandit la o metoda de a elimina problema mobilitatii.

Designerul Steve Lee a creat pe hartie un plan pentru fabricarea a ceea ce a numit Autonomous Travel Suite (ATS) care ar putea schimba cu totul domeniul turismului și cel al mașinilor autonome.

Curajosul inginer a castigat concursul Radical Innovation Award cu acest plan, un concurs de design pentru industria hotelieră care a avut loc în SUA. Steve Lee a creat din iubirea lui pentru designul hotelier si pentru masinile autonome un plan cu totul futurist. Strategia lui este posibila, deci, cu finantarea corecta, corespunzatoare, ideile lui ar putea deveni realitate.

Camera autonomă este apta sa transporte turiștii șase sau zece ore in fiecare zi, asta, in acelasi timp cu confortul unei camere de hotel all-inclusive: spațiu pentru dormit (pat cu saltea cu memorie), spațiu pentru lucru la birou, o toaletă și inclusiv o mică bucătărie. Desi poate va ganditi deja la un fel de masina de 10 m care circula pe drumurile publice si ocupa cat 4 autovehicuel deodoata, realitatea nu-i deloc asa. De fapt, ATS-ul este chiar mic. Singura decizia care a mai ramas pentru Steve cu privire la planul lui este daca acestea vor functiona pe baza de electricitate sau hidrogen.

Masina ar fi in totalitate integrata cu ferestre smart panoramice, insa ele pot fi acoperite cu ajutorul unui sistem pentru a avea intimitatea necesara, ca sa nu priveasca toata lumea inauntrul camerei tale.

De asemenea, un hotel static ar trebuie sa existe pentru retragerea și andocarea camerelor autonome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: