Noul trend culinar al vedetelor! Fii în formă și sănătos!

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Principala tendinta culinara a oamenilor, mai de curand, este flexitarianismul, un regim majoritar compus din alimentatia vegetariană, conform Whole Foods.

Cele mai cunoscute personalitati de la Hollywood și bucătarii celebri ca Jamie Oliver au sustinut acest tip de regim, inclusiv prin alte promovari, ca: Meat-Free Monday (lunea fără carne) și cat mai mult sport.

Ai voie sa mananci carne numai in zilele de sambata si duminica, deoarece in rest trebuie sa urmezi un regim usor vegetarian.

“Meat Free Monday este cea mai potrivită ocazie pentru a te focusa pe varietatea de legume, pe gustul, textura şi savuroasele preparate pe care le poţi pregăti cu ele”, declara Jamie Oliver.

Totodata, pana si studiile au dovedit ca un consum mai mic de carne aduce numeroase avantaje pentru organismul nostru, printre care si reducerea riscului de a face diabet, cancer, boli de inimă, pe cand, flexitarianismul te mentine in forma, printr-un regim corespunzator.

Specialistii cred ca flexitarianismul va fi nu numai noul trend culinar pentru anul acesta si 2019, dar ei sustin ca va creste si consumul de paste pe bază de quinoa, zahăr şi făina de cocos, precum şi alimente violete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: