Carrefour a mai inaugurat încă 2 magazine. Care sunt noile locații?

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de retail a deschis, in urma cu cateva zile, primele hypermarketuri din Satu Mare și Baia Mare, numarand, astfel, 35 de magazine in total sub acelasi format. Carrefour a deschis numai in 2018 3 hypermarketuri. 

Noua constructie din Satu Mare este situat în centrul comercial Shopping City Satu Mare, de pe strada Careiului, nr. 17 și prezinta un teren de 7.500 de mp. Celalalt magazin din Baia Mare a fost deschis pe bulevardul București, nr. 53.

Ambele magazine ofera consumatorilor o varietate de sortimente, mai mult de 50.000 de SKU-uri, avand si produsele lor proprii in numar de 3.000 de produse, sub denumirile de Drag de România, Terre D’Italie sau Reflets de France, precum si acelea care au fost produse impreuna cu fermierii romani.

De asemenea, reprezentantii marelui lant de retail aduc si noutati din IT in materie de vanzare, pentru imbunatatirea experientei consumatorului: aplicația Carrefour Pay (scanezi și plătești), case de marcat cu self check-out, precum și case prioritare pentru familie, unde nu pot fi cumparate produse nepermise minorilor.

Carrefour controleaza in Romania in total 338 de magazine, dintre care: 35 de hypermarketuri, 254 de supermarketuri (Market și Express Orange), dar și 41 de magazine de proximitate Express Verde și 9 locații Contact. În acest sfarsit de an, Carrefour a inregistrat venituri de 534 de milioane de euro (incluzând TVA), adica o majorare cu 6,8% in raport cu 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: