Auchan introduce un nou serviciu de livrare la domiciliu prin Uber Eats

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Auchan Retail România acuma isi livreaza produsele SI prin Uber Eats, oferind o gamă diversa de produse de restaurant, creată de Chef Marin Sabău și Chef Sorin Barbu.

Primul magazin caruia i s-a oferit aceasta misiune este Auchan Cotroceni, care deocamdata va fi principalul furnizor al noului serviciu Uber Eats, de unde vor fi transmise produsele cumparate catre consumatori. Oficialii promit si ca, intr-o perioada relativ scurta, toate magazinele din Capitala situate pe langa zona de lucru a Uber Eats vor putea oferi acest serviciu.

Persoanele care deja au cont de Uber Eats sau care isi vor face un astfel de cont vor putea comanda produsele lor preferate cu ajutorul aplicației lor, din meniurile special create de Auchan. Livrarile pot fi facute si prin intermediul sistemului Auchan Click&Collect, prin comandă pe site-ul lamasa.auchan.ro și ridicare direct din magazin, în jumatate de ora. Noua gama de produse special introdusa pentru Uber Eats numara in total 25 de feluri de mâncare din bucătăria românească modernă, precum și din cea internațională.

În tara noastra, rețeaua Auchan cuprinde in total 33 de hypermarketuri, 15 magazine de proximitate și 3 supermarketuri MyAuchan. Hipermarketul a raportat profit anul trecut, dupa ce, mult timp, a fost pe pierdere, inregistrand 74,99 de milioane de lei. In urma cu 2 ani pierderile au fost de 23,9 milioane de lei, dupa cum arata informatiile transmise de companie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: