Ce au descoperit medicii despre vin în urma unui studiu. Incredibil!

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Nu e nicio problema in a ajunge acasa, obosit de la serviciu, a te schimba in hainele de casa si, dupa ce mananci o masa copioasa si plina de calorii, sa-ti pun si un pahar de vin. Dimpotriva, dupa cum am mai demonstrat in numeroase alte articole de-al noastre pe topwines.ro si drinkfood.ro, specialistii chiar recomanda o astfel de obisnuinta, maximum 2 pahare pentru barbati pe zi si 1 maximum pentru femei. Cu toate acestea, noi studii scot la iveala ca, daca “dai pe gat” un pahar de vin sau il consumi rapid, sanatatea ta va avea foarte mult de suferit.

Sondajul care ne vorbeste despre asta este denumit Alcohol Health Alliance UK (AHA) care a testat 2.000 de subiecți, foarte putini dintre acestia macar aveau habar cat de periculos poate fi vinul/alcoolul pentru oameni.

Medicii au analizat, deci, comportamentul pe care acestia il aveau cu privire la băuturile alcoolice. Dintre ei doar un procent foarte mic, de 10% mai exact, cunosteau faptul ca poate duce la cancer consumul de alcool. Pe de alta parte, insa, 16% stiau beneficiile pe care le aduce consumul moderat de alcool:

„Este nevoie să creștem urgent gradul de conștientizare al consumatorilor de alcool”, a spus expertul AHA pentru prevenirea cancerului, profesorul Linda Bauld, pentru HuffPost UK.

„Etichetarea băuturilor alcoolice cu mesaje de avertizare care să clarifice legătura dintre alcool și cancer ar fi o metodă foarte bună”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: