Palincă de 2 mii de euro. Cine a cumpărat-o?

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Antreprenorul care a infiintat compania si fabrica de produse distilate, Silviu Zetea, a anuntat, de curand, ca bauturile lui pot fi cumparate numai la comandă. Mare parte din cumparatori sunt romani, lucru de care ar trebui sa fim mandri, caci ce poate fi mai frumos decat romanii care sustin productia romaneasca de bauturi traditionale!

”Valoarea unui produs nu stă numai în calitatea conţinutului, ci şi în ce anume simbolizează. Noi avem o pălincă veche de 17 ani, din cireşe amare, căreia i-am pus o poveste, simbolizând Balada lui Ciprian Porumbescu ”Crai Nou”. Am denumit-o băutură pentru îndrăgostiţi, pentru ocazii rare sau de şemineu, conţinutul fiind unic.

Forma de prezentare este una deosebită, într-un glob de sticlă cu fir aurit, pus într-o cutie personalizată din lemn, lucrată manual. Produsul se livrează doar pe bază de comandă, preţul ajungând la 2.000 de euro litrul, mulţi clienţi care l-au achiziţionat spunând că au făcut o investiţie. Majoritatea comenzilor le-am primit din ţară”, ne-a explicat Zetea.

Totodata, realizatorul bauturii din Satu Mare a introdus, la finele anului 2018, ca o dedicatie anului Centenar, o colecţie de 4 pahare sigilate de 40 de ml, fiecare dintre acestea avand pălincă de prune, pere, mere şi vişine, deci tot tacamul!

”Lotul de pahare denumite Zetea – Uneşte Oamenii, special de Centenar, are un scop simplu. M-am gândit că putem face pentru anul Marii Uniri o sticlă dedicată, dar mi s-a părut mai interesant să fac un set de păhărele, pentru că Unirea întotdeauna presupune mai mulţi, nu unul singur. Am dorit să marcăm Centenarul, să rămână ceva în urmă, ca un moment festiv. Stau patru persoane la masă şi în acest fel fiecare a făcut Unirea între ei. Sunt patru pahare, trei simbolizând cele trei Principate Române, iar al patrulea Europa”, a spus Silviu Zetea.

Domnu Silviu Zetea, care a realizat conceptul si produsul, isi are sediul in localitatea Medieşu Aurit, judeţul Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: