GoodWine sărbătorește anul acesta 10 ani de existență!

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

GoodWine sarbatoreste 10 ani de existenta, asa ca fii si tu prezent in intervalul 5 – 7 aprile 2019!

In 2019 cunoscutul targ de vinuri GoodWine aniverseaza 10 de ani de la primul sau eveniment!

10 ani de GoodWine inseamna mai multe:

  • inseamna construirea unei reputatii in industria viti-vinicolă, precum si fata de consumatorii/fanii/clientii evenimentului, multi dintre acestia fiind pasionati sau dornici de a cunoate mai multe despre tainele vinului. Sunt multi antreprenori care, an de an, fie ei producătorii sai importatori de pe piața românească, vin sa-si expuna la acest targ vinurile si produsele lor, mai pe scurt, tot ce au ei mai bun!

Editia din 2019 poarta numarul norocos 23 si pregateste pentru consumatorii sai o noua experiența de degustare de vinuri, precum si mai multe informatii despre acest vast domeniu, totul numai pentru ei! Pentru ca este un an atat de important pentru acestia, liderii afacerii au decis sa prezinte cramele si in afara planului fizic, respectiv in mediul online, prin noua platforma GoodWine Academy care va aduce la targul de anul acesta cursuri de inițiere pentru consumatorii noi in domeniu, dar și Master Classes pentru consumatorii experimentati.

De asemenea, va fi aranjata in mod special o zonă de engagement cu publicul – Social Area –, in cadrul targului, in care vor avea loc degustări neghidate, prezentări de noutăți din partea producătorilor și o multitudine de evenimente care sa-i satisfaca cat mai mult posibil pe consumatori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: