Compania care a creat renumitul brand Oreo și-a schimbat conducerea

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Vince Gruber a castigat o noua functie, cea de Vicepreședinte executiv pentru compania Mondelēz International, precum și pe cea de Președinte pe regiunea Europei. Firma este cunoscuta mai ales pentru ciocolatile de succes ca Oreo, belVita si Milka (printre altele).

Noul vicepresedinte si presedinte este noul lider al angajatilor pe industria FMCG, aici el va manageria strategia companiei “Snacking Made Right” pentru toate operațiunile de pe continentul nostru. Asa cum si este definita campania, principalul ei scop este de a gasi snackurile cele mai potrivite, la momentul potrivit, în modul potrivit.

Europa este cea mai importanta zona de dezvoltare pentru Mondelēz International, intrucat de aici acestia isi iau mare parte din venituri, respectiv mai mult de o treime din veniturile nete, in valoare totala de 10 miliarde dolari în 2018. Cele mai importante si de succes branduri sunt: Milka, Cadbury, Toblerone, Oreo, LU, Halls, care prezinta nr.1 in consum pe anumite tipuri de piete europene/locale.

Vince Gruber are o experienta extrem de mare in domeniu, debutand în 1989 la Kraft Foods Austria (acum Mondelēz International), trecand prin foarte multe posturi de marketing până în anul 2000. Ulterior, acesta a decis sa plece din companie pentru 7 ani, dupa care s-a întors la Kraft Foods în 2007 ca Director pentru Divizia de Ciocolată pentru Germania, astapână în 2010, când a crescut in pozitie si a devenit președintele Diviziei de Ciocolată pe Europa. În 2016, Vince Gruber a dobandit foarte importanta pozitie de lider managerial pe piata de Europa de Vest.

In total, compania numara 26 de miliarde de dolari în 2018, in venituri, iar in prezent acesta da linia de viitor in industria snackurilor, cu branduri globale și locale ca biscuiții Oreo, belVita și LU, ciocolata Cadbury Dairy Milk, Milka și Toblerone, bomboanele Sour Patch și guma Trident.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: