Mega Image susține, pentru al șaselea an consecutiv, producătorii autohtoni!

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!
Cum se intampla in tara noastra si nu numai, in ultima perioada a avut loc o creștere a interesului consumatorilor pentru produsele autohtone, adica cele realizate de producătorii locali.

In pas cu aceasta noua miscare a pietei, Mega Image a decis sa urmeze si in acest an, pentru al șaselea an consecutiv, sa dezvolte programul „Gusturi românești de la gospodari”, construit alaturi de producătorii locali din regiunea de sud-est a țării, care cultivă eficient si sigur (inclusiv verificat) șase legume de sezon ce sunt mai apoi livrate catre Mega Image: roșii, ardei bianca, salată verde, castraveți cornișon, ardei kapia și vinete.

În acest moment, programul „Gusturi românești de la gospodari” lucreaza cu mai mult de 140 de fermieri care cultivă legume pe o suprafață totală ce depaseste 86 de ha, impreuna cu un inginer agronom, care isi ocupa timpul exclusiv cu acest program, verificand etapă cu etapa cultura și face parte din echipa de testare a produselor, pentru a asigura calitatea lor inainte de livrare catre magazine.

„Am crescut de la an la an un program unic pe piață prin modul în care ne implicăm în cultivarea legumelor alături de fermieri, pentru a le oferi consumatorilor noștri în fiecare sezon șase legume cu gust autentic, cotrolate în fiecare etapă de creștere. Mai mult, programul Gusturi românești de la gospodari aduce beneficii și pentru producători, de la stabilitate financiară la formarea lor continuă în legumicultură prin consultanță de specialitate, cu impact direct asupra agriculturii locale. Vom continua investiția în acest program pentru a face cu adevărat o diferență în calitatea produselor pe care le oferim clienților, din producția locală,” declara Mircea Moga, CEO Mega Image.

Mega Image are o intreaga echipa care munceste exclusiv in acest scop: de a oferi cea mai inalta calitate a produselor catre consumatorii sai, de aceea ei verifica foarte atent produsele si producatorii au alaturi de ei un inginer agronom, care le ofera producătorilor consultanță pe toata perioada cultivarii: analiza solului și a apei, furnizarea și plantarea semințelor, tratarea culturii in timpul dezvoltarii sau verificarea finală a recoltei.

“Agricultura locală are multe provocări, dar care pot fi ușor depășite prin multă implicare, perseverență și mai ales foarte multă muncă. Așa am crescut și noi acest program alături de fermierii care s-au alăturat și au înțeles că împreună suntem o echipă, că putem să creștem legume sănătoase dacă le supraveghem atent fiecare pas,” spune Emil Ilin, VP Comercial Mega Image.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: