Oferta VERII la telefoane de la DIGI!

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Grupul Digi | RCS-RDS au inceput o noua campanie plina cu reduceri la telefoane si nu numai! Interesant este ca la reducere putem gasi inclusiv telefoane scumpe, totusi, asa cum va dati seama deja, exista reduceri si pentru buzunarele mai mici, ca mine! (sic!). Preturile nu sunt exagerate, din fericire.

„Oferta verii” aduce reduceri mari la telefoane, pe care, daca vei decide sa le cumperi, le vei plati pretul prin factură, în fiecare lună. Unul dintre abonamentele la oferta este Digi Optim Nelimitat, care iti ofera o tona de GB de internet, pe masura nevoilor tale, cu viteză 4G, minute în rețea și în rețele naționale, pentru numai 5 euro pe lună. Pentru ca m-am gandit sa va ofer abonamentele mai ieftine, am ales cele care te costa 50 de lei pe lună.

Astfel:

  • Motorola G7 Plus: 50 de lei pe lună – Android, ecran de 6,24 inci, 4 GB memorie RAM, 64 GB spațiu de stocare
  • Digi K1: 41,5 lei pe lună – Android, ecran de 6 inci, 4 GB memorie RAM, 64 GB spațiu de stocare
  • Huawei P Smart 2019: 41,5 lei pe lună – Android, ecran de 6,21 inci, 3 GB memorie RAM, 64 GB spațiu de stocare
  • Samsung Galaxy A10: 29 de lei pe lună – Android, ecran de 6,2 inci, 2 GB memorie RAM, 32 GB spațiu de stocare

Probabil ca optiunea cea mai buna este sa cumperi un telefon in rate, cu sau fără avans. Totusi, chiar si asa, daca alegi un telefon cu un pret mai mare, automat si avansul va fi mai mare. Uitati-va de pilda la iPhone X, care are cel mai mare avans, unde ajunge la aproape 20 de milioane. Se poate plati in 24 de rate, fara comisioane și abonamentul Digi care te costă numai cinci euro pe lună.

La capitolul finantare poti alege intre ING Acum și UniCredit Consumer Financing. Daca nu ai cel putin 18 ani și maximum 61 de ani (pentru femei) sau 63 de ani (pentru bărbați) nu poti folosi oferta aceasta DIGI. Veniturile tale trebuie sa fie de cel putin 1.000 lei, din salarii sau pensii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: