Tuborg Christmas Brew relansată în 2019

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Tuborg Christmas Brew, care a înregistrat o popularitate crescândă în ultimii ani de la lansarea sa, va fi reintrodusă pe piață inclusiv în 2019, cu ocazia sărbătorilor!

Ediția limitată Tuborg Christmas Brew anunță apropierea Crăciunului și perioadei de vacanță. Aceasta va putea fi găsită în magazine de la 1 noiembrie și va fi prezentă în toate magazinele și pe toate rafturile pe tot timpul iernii.

„Lansarea anuală a Tuborg Christmas Brew a devenit o tradiție și în România, moment care s-a identificat treptat cu deschiderea oficială a sezonului sărbătorilor de iarnă. Ne bucurăm că putem marca momentul împreună și anul acesta. De aproape 20 de ani, camioanele Tuborg Christmas Brew au plecat an de an din fabrica noastră în fiecare primă zi de vineri din luna noiembrie către magazinele din toată țara”, a spus Paul Markovits, Vice-Președinte Marketing, URBB.

Ediția limitată Tuborg Christmas Brew a câștigat deja tradiție, fiind reintrodusă pe piața an de an, în același timp, în mai multe locuri din Europa, în prima zi de vineri a lunii noiembrie. Tradiția este veche de mai bine de 40 de ani, prima lansare având loc în Danemarca în anul 1981.

Tuborg Christmas Brew este o bere brun-roșcată fabricată din 3 tipuri de malț, cu o aromă specială de lemn dulce și un conținut de alcool de 5,6%, respectându-se întocmai rețeta creată de maestrul berar Per Krieger Larssen.

Produsul poate fi cumpărat în ambele variante, ambalaj din sticlă de 0,33l și 0,75l sau cutie de 0,5l îmbrăcată cu folie specială din aluminiu, pentru protecția contra factorilor externi,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: