Cel mai așteptat târg agricol din Balcani

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

AGRALIM 2020

Cel mai așteptat târg agricol din Regiunea de Nord – Est se va desfășura în perioada 17-20 Septembrie 2020

Compania Abplus Events în parteneriat cu cele mai importante asociații de profil va organiza în perioada 17-20 Septembrie 2020 Târgul pentru Fermieri AGRALIM, cel mai amplu spectacol de tehnică agrară și demonstrații din Estul țării. 

Fermierii, asociațiile agricole, companiile, specialiștii din domeniu și publicul larg sunt invitați la a XIII-a ediție a celui mai apreciat târg agricol din Moldova.

Și în acest an, AGRALIM își continuă misiunea de a oferi în permanență noi oportunități de sprijin pentru fermierii din regiune, pe cele trei direcții consacrate: soluții tehnice integrate pentru fermieri, consultanță tehnică și financiară, informații și acces la ultimele noutăți. Evenimentul va oferi participanților și vizitatorilor un program interesant și dens care va include conferințe, forumuri și întâlniri cu lideri, decidenți, specialiști agronomi, reprezentanți ai unor companii de prestigiu și potențiali parteneri de afaceri din sectorul agricol.

Repere importante din programul de evenimente: CASA Fermierilor cu conferinţe şi dezbateri dedicate fermierilor şi specialiştilor în agricultură, Expoziţie de Animale de Rasă, Festivalul Micilor Producători, întâlniri şi mese rotunde între producători şi consumatori, demonstraţii agricole şi tombole cu premii.

Ediția din 2019 a Târgului pentru fermieri AGRALIM, desfășurată între 19-22 Septembrie în parcul agroindustrial Transagropolis pe o suprafață de peste 10 ha a reunit toate „forțele” agriculturii din Regiunea de Nord-Est: peste 150 de companii expozante și 8.000 de vizitatori dintre care 90% public specialist. Ca în fiecare an, Târgul a continuat să atragă interesul vizitatorilor și a avut un impact major asupra creșterii potențialului fermierilor din Moldova.

Pentru mai multe informații despre Târgul AGRALIM vă invităm să accesați site-ul www.agri-events.ro. Detalii la 0740 117 599 sau agri.events@abplus.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: