Siropul magic de tuse! Te scapă imediat! Încearcă și tu!

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Siropul de tuse special pentru tuse! Aveți grijă, pentru că încă este perioada de răceli și gripă, nu mai pomenim și de coronavirus! De aceea, este important să vă apărați, în primul rând, prin creșterea imunității, cu alimentație corespunzătoare și suplimente (cum ar fi Cetebe, recomandat de majoritatea medicilor de familie). Dacă nu ați reușit însă să vă apărați de viruși și acum sunteți răciți, avem o soluție pentru tuse! Dacă îți place berea cu atât mai bine…vei vedea imediat de ce!

Vă prezentăm un sirop care are ca ingredient berea. Te scapă imediat de orice problemă pe care o aveți legată de tuse!

Acesta este natural, realizat cu ajutorul plantelor, ce conține în mare parte apa, berea menținându-și fibrele solubile, consumul moderat acoperind undeva la 5% – 10% din necesarul zilnic.

Continutul de alcool este între 0% și 11 %, cel de carbohidrati de la 0% la 6-7 %, iar numarul de calorii de cam 13 la 85 la 100 ml. De pildă, o bere blonda normală, cu 4.5-5% alcool, are în jur de 40 de calorii la 100 ml.

Cele mai importante trăsături nutritive ale berii se datorează continutul său, plin de vitamine, minerale si antioxidanti, acestea din urmă avându-și izvorul în materiile prime, dar și cotribuind la menținerea unei diete sănătoase.

Dacă consumăm berea cu cap și nu exagerăm, ne poate oferi benefice asupra reducerii riscului de diabet, osteoporoza si boli cardiovasculare. Nici nu credeai, nu-i așa?

Antioxidantii sunt molecule care pot uni radicalii liberi (molecule daunatoare) realizați in procesele oxidative ale corpului.

Antioxidanții din alcool sunt într-un număr de două ori mai mare decât cel din vinul alb (per portie, nu per 100 ml) si, împreună cu efectul de crestere a HDL colesterol, atrag un rol protector cardiovascular. Studiile au confirmat și că au un rol anti-neoplazic.

Trebuie să ai:

  • 150 g de zahar
  • jum. de litru de bere

Cum se face?

  • Topeste zaharul intr-o tigaie pana cand capata o nuanta maronie. Acum oprește focul și pune berea.
  • Pornește la loc focul si lasa amestecul sa fiarba la foc mic pentru cam 20 de minute.
  • Oprește focul și toarnă siropul într-o sticluță.
  • Adultii pot consuma o lingura de sirop pe zi, iar copiii o lingurita. Dupa doar 12 ore vei vedea că te simți mai bine, iar dupa 24 de ore tusea nu te va mai chinui așa tare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: