REVINO te face să revii la cea de-a cincea ediție!

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

REVINO Bucharest Wine Show a ajuns la cea de-a cincea ediție, un lucru remarcabil! Scriem despre acest eveniment centrat pe degustări de vinuri de calitate – românești în principal – încă de la primul său eveniment. Poate, unul dintre cele mai importante caracteristici ale evenimentului este tradiția, au reușit să păstreze aceeași locație de-a lungul celor 5 ediții (luxosul hotel – Novotel – într-o sală pe măsură!) și, în mare, aceeași perioadă de desfășurare, respectiv luna mai. 

Anul acesta se va desfășura între 9 și 11 mai 2020.

Se adresează mai ales persoanelor care vor să încerce vinurile de calitate înaltă, realizați din struguri culeși de pe podgorii alese. Desigur că, așa cum a și pornit acest eveniment, în mare vor fi prezente vinurile românești, dar nu numai.

Ceea ce iubesc la REVINO este însăși numele său, organizatorii chiar reușesc să te convingă să revii la eveniment!

Mai mult, iubesc că nu promovează ca alte târguri doar producătorii mari, ba, dimpotrivă, promovează chiar și cramele mici și mijlocii, care se află la început de drum, precum și turismul viticol din România.

Sâmbătă și duminică, iubitorii de vinuri, gastronomie și turism vor putea încerca unele dintre cele mai bune vinuri românești și soiuri, deopotrivă, din diferite regiuni viticole ale țării.

Ultima zi va fi, în special, pentru profesioniștii din domeniul HORECA, ca aceștia să aibă și ei parte de o latură mai profesională a degustărilor și de un mediu prielnic de afaceri.

Program public

  • Sâmbătă, 9 mai, 12:00 – 20:00
  • Duminică, 10 mai, 12:00 – 20:00
  • HoReCa & Turism (intrare doar pe bază de invitație)
  • Luni, 11 mai, 12:00 – 17:00

Bilete:

  • 50 lei – 1 zi / 90 lei – 2 zile – rezervă din timp până în 29 Februarie (nu mai e cazul)
  • 60 lei – 1 zi / 100 lei – 2 zile – prevânzare între 1 Martie și 8 Mai
  • 70 lei – 1 zi / 120 lei – 2 zile – cumpărat de la intrare sau online în timpul zilelor de eveniment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: