E OFICIAL! REVINO va avea loc în noiembrie!

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Astfel cum am promis, dragi pasionați de vinuri, revenim cu noi informații despre salonul de vinuri REVINO, care, în urmă cu ceva timp, anunțasem că fusese amânat din cauza contextului actual privind pandemie cu COVID – 19. Din fericire pentru noi toți, organizatorii au reușit să se pună de acordu cu privire la o dată, pentru a primi cu brațele deschise și-n acest an fanii evenimentului REVINO.

Noua perioadă în care se va organiza evenimentul este 21 – 22 noiembrie 2020, în cadrul unei ediții mai diferite față de cele avute până acum, incluzând și o degustare de brânzeutir: Revino Cheese & Wine SHow. Locația rămâne aceeași: Novotel București. Pentru mai multe detalii puteți vizita www.revino.ro.

Organizatorii vă oferă și posibilitatea de a dona pentru cadrele medicale din țară, ca să ne ajute în lupta contra acestui virus mortal, care ne-a întors viețile tuturor pe dos. Vizitați site-ul pentru a dona.

“Dragi iubitori ai vinului,

În situația actuală, cu gândul la sănătatea dumneavoastră, respectând situația de urgență referitoare la COVID-19, vă informăm că salonul de vinuri se va organiza între 21-22 noiembrie 2020, într-o ediție specială, alături de brânzeturi, Revino Cheese & Wine Show.

Între timp, în perioada situației de urgență, ne continuăm activitatea în on-line pe www.crameromania.ro și pe www.revino.ro.

Vă încurajăm să susțineți producătorii locali de vinuri și brânzeturi, stați cât mai mult acasă și să ne vedem cu bine!

Echipa Revino

  • In english

Dear wine lovers,
 
Respecting the emergency situation referring to COVID-19, we inform you that the Wine Show is postponed to November, 21-22 in a special edition, Revino Cheese & Wine Show.
 
Until then, we encourage you to support local wine and cheese producers.
 
In the meantime, we keep you informed about the wineries on www.crameromania.ro and on www.revino.ro.
 
Take care of yourself, stay home and see you as soon as possible!
 
Revino Team”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: