2 influerițe au șters postările cu Andreea Esca în care nu respectau regulile de distanțare socială

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

La câteva ore după apariția articolului pe Paginademedia.ro, 2 influencerițe au repostat pozele în care apare și Andreea Esca. În articol puteți găsi caputir de pe cele două conturi, Ioana Grama și Sânziana Negru, înainte de articolul Paginademedia.ro (cu pozele cu Esca șterse) și la câteva ore după (în care reapare cadrul cu Esca).

Două dintre influencerițele care s-au fotografiat cu Andreea Esca la petrecerea de pe litoral au șters postările cu aceasta din urmă.

În urmă cu ceva timp, pe conturile de Instagram ale Sânzianei Negru și ale Ioanei Grama puteai găsi fotografii în care acestea se aflau lângă Andreea Esca la evenimentul de lansare a resortului de pe litoral. Niciuna nu purta mască, asta era problema.

După ce au reapărut pozele (în urma publicării articolului paginademedia.ro) acestea au fost din nou șterse.

Și Alexia Eram, fiica Andreei Esca, se afla în fotografii și publicase, de asemenea, o imagine de la eveniment alături de influencerițe. Inclusiv fiica ei a șters postarea.

Foarte mulți oameni au transmis mai departe la alți prieteni aceste imagini.

Andreea Esca nu a declarat nimic, deocamdata, în legătură cu pozele publicate pe Instagram, în care apărea fără mască la un eveniment public și fără a respecta regulile de distanțare socială.

Sânziana Negru, înainte de articolul Paginademedia.ro (stânga, fără poza cu Esca) și după (cu poza repostată)

Ioana Grama, înainte de articol (stânga, fără poza cu Esca) și după (cu poza repostată)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: