Vinurile de la Crama Ostrov: o alegere înțeleaptă pentru orice român

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Salut! Sunt adesea întrebat de prietenii mei ce vin le recomand, și aici mă refer la vinurile de consum, nu în senul că peiorativ, dimpotrivă, în sensul că vrei să consumi un vin BUN în mod regulat, la un preț potrivit/modic. Crama Viișoara este alegerea voastră! Găsiți tot felul de locații (mie îmi place să iau de la cel de la Stefan cel Mare) de unde puteți achiziționa vinurile lor. Aceștia au ales calea pe care oricare producător de vinuri ar trebui s-o aleagă: în loc să plătească comisioane grase la restaurante/Mega Image/alte magazine pentru ca produsele lor să fie puse pe raft, mai bine își închiriază propriul spațiu de vânzare. 

 

Printre alegerile cele mai potrivite se numără Cabernet Sauvignon (sec) și Rose-ul demisec. Primul dintre acestea este preferatul meu, ambele le găsiți în variante de 3 sau 5L (25 de lei și, respectiv, 35 de lei). Acest vin roșu are o înfățișare corpolentă: are corp, cum s-ar zice, dar fără a fi opac. Este și un vin vânjos, cu 13% alcool, cu o aromă de stafidă neagră, ușor condimentat (probabil ținut la baric puțin timp). Dar cea mai mare calitate a vinurilor de la Crama Viișoara este poate zona în care strugurii lor sunt recoltați: Terasele Dunării și Colinele Dobrogei. O regiune vitivinicolă unică și-ți poți da seama singur de proprietățile deosebite ale zonei de la primul pahar. Vă spun! Ar fi păcat să nu încercați!

Va indemn să încercați și un alt vin foarte bun de la ei: Via Maria (rosu, Merlot) la un pret foarte potrivit pentru calitatea oferita 🙂 https://vinmagazin.ro/produs/crama-viisoara-merlot-via-maria/ 

Website-ul: https://www.cramaviisoara.ro/ si Facebook https://www.facebook.com/CramaViisoaraOficial

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: