Zilele Facultății de Medicină Veterinară – Hortus Florshow Patronat de o Margaretă

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Apetitul pentu imagine al Medinei Veterinare este de dată oarecum recentă. Dar, de câțiva ani, această facuștate a început să ne dea semne că se întâmplă ceva acolo. Ceva serios. Se mișcă lucrurile.

Acesta este cel mai mare eveniment dedicat sănătății și îngrijirii animalelor. Se desfășoară sub imperativul:întâlnește profesioniștii domeniului și află informații utile legate de îngrijire, alimentație, profilaxie și patologie, prezentate proprietarilor într-o abordare interactivă. Ce poți să faci la asemenea prilejuri:

  • Bucură-te alături de întreaga familie de expoziția cu vânzare, în care vei putea întâlni furnizori de hrană sănătoasă, accesorii pentru îngrijirea animalelor, cărți de specialitate, produse alimentare și artizanale autentice românești, direct de la producători.
  • Înscrie-te la întâlniri educaționale legate de îngrijirea animalului tău de companie, sfaturi despre profilaxia bolilor parazitare, a bolilor infecțioase, despre vaccinare și deparazitare. Învață cum să acorzi primul ajutor animalului tău.       
  • Demonstrații de dresaj canin și ecvestru.
  • Adoptă de la expoziție cu un nou membru al familiei.

HORTUS FLORSHOW PATRONAT DE O MARGARETĂ!

Chiar că e cel mai mare. Și, pe bune, cel mai tare. Are recurența și tradiția unei întâmplări care se repetă, cu succes, cu mare succes, în fiecare an. Eu, cel puțin, am fost. În mai mulți ani.

Cel mai mare eveniment al primăverii, desfășurat timp de 4 zile, vă conduce într-o călătorie în lumea horticulturii prin conferințe, ateliere, demonstrații, dar și prin expoziția cu vânzare. Tot atâtea oportunităî9 pentru:

  • Participă la prezentările hibrid organizate pe cele mai actuale teme din horticultură.
  • Află care sunt cele mai bune soluții și produse horticole pentru casă și grădină.
  • Vizitează târgul Hortus FlorShow și vei întâlni producători de flori, arbuști, plante ornamentale, semințe, răsaduri de legume și flori, unelte, utilaje, accesorii pentru horticultură și produse agricole tradiționale.

Ediția din acest an a evenimentului Zilele Horticulturii Bucureștene se va desfășura sub simbolul bujorului românesc, din dorința de a susține inițiativa proclamării oficiale a Bujorului ca Floare Națională și emblemă florală a României.

Vă așteptăm alături de noi în această călătorie #extraordinară în lumea horticulturii.

Poate să fie, deci, o primăvară chiar de vis.

Mihail Gălățanu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: