Petre Daea, anunț de ultimă oră: prețul pâinii nu va mai crește!

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Inflaţia rupe topurile in Romania, iar prețul alimentelor de bază sunt printre principalele categorii puternic afectate de consumul necontrolat. Petre Daea este de parere insa ca este si o veste buna, undeva, si anume ca prețul pâinii nu ar trebui să mai sufere mari modificari in urmatoarea perioada.

Ultimele informatii pe baza de statistici ne arata ca pretul pâinii a crescut cu 25 % în ultimul an în tara.  Astfel stand lucrurile, ministrul Agriculturii, Petre Daea, spune că prețul pâinii nu ar trebui să mai sufere modificari in urmatoarea perioada, in sens pozitiv, argumentand ca cauzele obiective care au condus catre acest fenomen economic au disparut.

„Scumpiri au fost în toată Europa, e adevărat, în procente diferite.

Dar putem să tragem o concluzie, pe care eu o am și o pot confirma cu date exacte, cum că în România este prețul cel mai mic la pâine.

Nu ne așteptăm la o ridicare a prețului. Spun că va fi o liniștire a prețurilor acum, pentru că nu mai sunt cauze obiective care să determine o scumpire a pâinii, dat fiind faptul că materia primă s-a stabilizat ca preț și știm acest lucru.

Iată intervenția pe care a făcut-o Guvernul cu reducerea prețului la gaze și la energie electrică, n-ar fi motive să mai crească prețul”, a opiniat ministrul Agriculturii, Petre Daea, în emisiunea Decisiv de la Antena 3 CNN.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: