Șuie Paparude acceptă provocarea Red Bull

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Șuie Paparude acceptă provocarea Red Bull *SoundClash 2024 și intră în luptă cu Connect-R

Pentru prima dată în România, rap-ul se ia la întrecere cu electro, la Red Bull SoundClash, pe 23 mai, la Romexpo. Connect-R și Șuie Paparude sunt artiștii care se pregătesc pentru cea mai creativă competiție muzicală: 2 scene față-n față, 4 runde provocatoare, 1 singur câștigător stabilit de public. Adrian Despot va fi MC-ul evenimentului, iar la pupitrul de DJ o vom revedea pe ZDA. Biletele Early Bird sunt disponibile pe redbull.ro/soundclash.

Cu fiecare ediție, Red Bull SoundClash surprinde tot mai mult prin diversitatea artiștilor care se duelează pe scenele roș-albastre. Dacă până acum nelipsitul rap s-a luptat pentru supremație cu pop-ul și rock-ul, cea de-a 6-a ediție a evenimentului aduce în prim-plan un nou gen muzical: electro. Șuie Paparude și Connect-R fac parte din universuri complet diferite din punct de vedere artistic, de la versuri și mesaj, până la ritm și estetică: Connect-R – o carieră solo, piese hip-hop și pop-dance care se împletesc armonios cu elemente de R&B. În contrast, Șuie Paparude, un trio cu o abordare experimentală în muzica electronică. Stilul lor alternative-new-wave explorează texturi sonore complexe. Se anunță un meci muzical și mai greu, dacă se poate, decât în edițiile precedente, cu probe dificile, menite să scoată din protagoniști tot ce-i mai bun la nivel creativ.

Înființată în 1993 de Mihai (Michi) Câmpineanu și Mihai (Dobrică) Dobre, trupa Șuie Paparude a adus un suflu nou prin stilul alternative-new-wave care introducea în România un produs muzical aliniat la scena de club din afara granițelor. Indiferent de generație și genul muzical preferat, toată lumea știe cel puțin o melodie de la Șuie Paparude. Au făcut muncă de pionierat într-un întreg spectru muzical, de la big beat, breakbeat și acid la jungle și drum & bass și continuă să fie referențiali în ceea ce privește soundul lor, la mai bine de 30 de ani de activitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: