Cel mai ieftin teren agricol poate fi cumpărat la…

Voi, fermieri, stiti care este locul magic de unde poti cumpara cel mai ieftin teren agricol? Costul unui astfel de suprafete de pamant in anul acesta a inregistrat o scadere semnificativa, in raport cu anii precedenti si asta într-un județ în care agricultura din zona a fost realizata in mare parte de un singur fermier. Nebun lucru, nu credeti?

Ultimele informatii furnizate, arata ca cererile-oferte, care includ achizitii de terenuri agricole, din județul Vaslui au fost cele, in care, o reducere importanta a pretului pe hectarul de pământ a fost inregistrata.

Si asta doar intr-un interval de 1 an, respectiv 2014 – 2015, unde costurile terenurilor agricole au inregistrat scaderi in judetul Vaslui, unde agricultura a fost la mare apreciere, intrucat activitatea agricola este si a fost (intotdeauna) in plina desfasurare, datorita grupului Racova infiintat de Adrian Porumboiu.

Prin urmare, de la media de 13 mii de lei, cat era în anii precedenti, acum, costul a 1 hectar de teren a fost redus până la nivelul de aprx 10 mii de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: