Cel mai ieftin teren agricol poate fi cumpărat la…

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Voi, fermieri, stiti care este locul magic de unde poti cumpara cel mai ieftin teren agricol? Costul unui astfel de suprafete de pamant in anul acesta a inregistrat o scadere semnificativa, in raport cu anii precedenti si asta într-un județ în care agricultura din zona a fost realizata in mare parte de un singur fermier. Nebun lucru, nu credeti?

Ultimele informatii furnizate, arata ca cererile-oferte, care includ achizitii de terenuri agricole, din județul Vaslui au fost cele, in care, o reducere importanta a pretului pe hectarul de pământ a fost inregistrata.

Si asta doar intr-un interval de 1 an, respectiv 2014 – 2015, unde costurile terenurilor agricole au inregistrat scaderi in judetul Vaslui, unde agricultura a fost la mare apreciere, intrucat activitatea agricola este si a fost (intotdeauna) in plina desfasurare, datorita grupului Racova infiintat de Adrian Porumboiu.

Prin urmare, de la media de 13 mii de lei, cat era în anii precedenti, acum, costul a 1 hectar de teren a fost redus până la nivelul de aprx 10 mii de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: