Cărți de citit la lumina unui pahar de vin – LUNA DECEMBRIE

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!
Cititorilor, tocmai ma uitam si ma gandeam sa postam, azi, ceva de cultura! Asa ca, am gasit 2 carti proaspete (ca sa zic asa), noi, scoase de la tipar si de la editura RAO, respectiv Horaţiu Mălăele, “cine-i asta?!” si “Cel mai mic Bigfoot” de Jennifer Weiner. Am descris putin cartile.
Cartea aceasta nu are fluenţa unui roman. Nici nu şi-a propus acest lucru. Sunt doar fragmente din viaţa unui Om şi Artist de excepţie, care au scânteieri de diamant… Nu s-a respectat nici cronologia, nici  continuitatea tematică. Este vorba despre o călătorie prin universul unuia dintre cei mai cunoscuţi şi iubiţi actori români: Horaţiu Mălăele. Aceasta reuneşte interviuri, cronici şi aprecieri ale colegilor de breaslă, ale criticilor şi ale celor care au lucrat cu Horaţiu Mălăele. Însă, mai presus de toate, citind-o îl veţi descoperi pe actor prin intermediul propriilor cuvinte şi imagini. Un om sensibil, cu un fin simţ al umorului, observator atent al cotidianului, visător, îndrăgostit, actor înzestrat cu un talent excepţional, regizor, caricaturist, desenator, poet.

Preț: 39,99 lei
Comandă cartea pe https://www.raobooks.com/product/de-si-despre-horatiu-malaele/ 

Cel mai mic Bigfoot, de Jennifer Weiner
Iată o poveste despre prietenie, creaturi cu blăniţă şi găsirea locului căruia simţi că-i aparţii cu adevărat. Alice Mayfair, în vârstă de doisprezece ani, pășește prin lume, nevăzută și neobservată. Ignorată de familia ei și trimisă la cel de-al optulea internat din viața ei, Alice și-ar dori mult să aibă un prieten, iar, când îl salvează pe Millie Maximus de la înec, într-o zi, își găsește și prietenul mult visat. Jennifer Weiner,  producător de televiziune şi fost jurnalist, trăieşte în SUA. Romanul ei de debut, publicat în 2001, se intitulează Good in Bed, iar In Her Shoes (2002) a fost ecranizat, din distribuția filmului făcând parte nume sonore – Cameron Diaz, Toni Collette și Shirley MacLaine.Preț: 29,00 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: