Noi locuri de muncă în Spania

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, prin EURES România, a declarat ca urmeaza sa se organizeze, în intervalul 13-14 decembrie, la Craiova, un concurs pentru alegerea a 800 de locuri în sectorul agricol, la SUREXPORT Compania Agraria SL, Spania.

Alegerea va avea loc la sediul Casei de Cultură a Studenţilor din Craiova, str. Eugeniu Carada, nr.10.

Se cer oameni care au capacitatea de a munci la câmp, cu vârsta între 18-50 ani. Nu se cere experienta.

Contractele de munca se incheie in jur de 3 luni si se crede ca vor incepe la data de 15 februarie 2018 şi salariul de 40,43 euro brut/zi, potrivit Convenţiei colective aplicabile, ce se va varsa in contul muncitorului la 2 săptămâni prin transfer bancar.
Se lucreaza 6,5 ore pe zi /39 de ore pe săptămână împărţite în 6 zile, ziua 7 fiind zi de odihnă (nu e obligatoriu sa fie duminica). Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii. Pentru cele 6,5 ore se face o pauza de 30 de minute.

Cazarea este asigurată de angajator, iar lucrătorul trebuie sa scoata din buzunar 1,6 euro/zi pentru costuri.

Pentru detalii şi înscriere, persoanele interesate, cu domiciliul în judeţul Dolj, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj. Dosarul pentru înscriere trebuie să conţină următoarele documente: copie CI sau BI, CV Europass în limba română, adeverinţă medicală, cu menţiunea „apt pentru muncă”.

Înregistrarile se fac până la data de 10 decembrie 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: