Sejur de 7 zile în Madeira la 240 euro (avion+hotel)

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Hmm, ce sa pun azi, ce sa pun eu, pentru turismhorecanii mei. Pai, Madeira! PORTUGALIA! Da,da. Poate va intrebati de ce se numeste astfel: “Port-Galia”. Rermarcati? Pentru ca galii au fost civilizatia de dinainte de venirea romanilor si a o face provincie romana (de fapt, acestia au supravietuit si dupa, revenind pentru putin timp la starea de dinainte, dupa caderea Imperiului Roman in secolul al 5 lea d.Hr.). Dar Madeira este una dintre cele mai frumoase insule din Portugalia, alturi de Porto Santo, parte ambele din Arhipelagul Madeira. Pentru un sejur de 7 zile cu cazare si zbor inclus va costa doar…243 de euro. BAM! Da, nu glumesc, doar stiti ca vorbim mereu serios. Perioada drept exemplu este 3 – 9 martie 2018, dar mai jos sunt alternative pentru voi la aceste date.

Funchal, capitala Madeira

Aveti de ales dintre 2 hoteluri, a treia fiind o optiune cu mai multe hoteluri dintre care puteti sa alegeti dvs. singura:

Alte zboruri ieftine catre Madeira

Totalul este de 243 euro/persoana (177 + 66 euro hotelul)

***

!!! De asemenea, trebuie sa specificam ca aceasta excursie este DIY, adica do-it-yourself. Prin urmare, este o excursie in care iti planifici personal rezervarile. Foloseste link-urile date pentru a le vedea, dar sa fiti atenti sa va uitati de doua ori la preturile afisate – astfel de vacante oferite sunt mult mai ieftine decat majoritatea, DAR au si ele un defect: sunt limitate; nu dureaza mult promotia, iar, prin urmare, preturile se pot schimba. E cel mai bine sa profitati de oferta in ziua in care apare !!!

***

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: