Beneficiile INCREIBILE ale lichidului seminal

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Un studiu recent din SUA arata ca relatiile intime dintre un barbat si o femeie au mai multe beneficii decat s-ar fi crezut initial. Ba chiar, in principal, ele ar putea avea efect anti-depresiv, ceea ce ar imbunatati foarte mult starea de spirit a unei femei.

Studiul a fost facut de Universitatea de Stat din New York si, in acesta, au urmarit analizarea vietii sexuale a 300 de femei, prin perspectiva sănătaii lor mentale.

In esenta, ceea ce a fost analizat, erau partile intime ale femeii si cum functioneaza acestea, in relatie cu sexul barbatului. S-a aflat, deci, ca lichidul seminal prezinta compuși chimici specifici, care ajuta la construirea unei stari de spirit bune, respectiv relaxare, creeaza o stare de somnolenta, maresc sentimentul de afecțiune fata de iubit și conțin 3 antidepresive!

Specialistii au descoperit ca femeile care fac sex in mod obisnuit, fără a folosi protecție sunt mai puțin deprimate și iau deciziile mai rapid. Asta datorita faptului ca sperma are serotonină, tirotropină, hormonul de stimulare tiroidiană și melatonină.

Deci, da, sperma ajuta mult femeile sa se simta mai bine.

Concluziile sus-mentionatului studiu se afla in Arhivele comportamentelor sexuale. Femeia are si posibilitatea, de asemenea, de a asimila foarte rapid lichidul seminal, rezultatele pozitive ale acestui proces reflectandu-se și-n fluxul sangvin.

Totusi, chiar si cu nenumaratele avantaje ale lichidului seminal, nu se recomanda femeilor sa aiba relatii intime cu iubitul lor, fara protectie, in cazul in care nu au un partener stabil și fidel. In special, datorita bolilor care s-ar putea transmite pe cale sexuală, dar și pentru evitarea unui copil nedorit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: