Ce facem de Crăciunul ăsta? TOP seriale Netflix

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Daca nu stii ce sa faci de Craciun, atunci newscompany are o idee buna pentru tine: Netflix. Da, ati auzit bine, Netflix. Stiu, primul gand in minte este: are subtritari in romana destule pentru serialele care sunt? Raspunsul este DA. Eu am Netflix si am incercat, deocamdata, prima luna gratis. Nu pot sa spun ca – pentru deocamdata – sunt atat de nebunit dupa el, dar, oricum, e bun si nu ma lasa plictisit, niciodata. Sa zicem ca nu am chef sa fac ceea ce in general fac de Craciun, poate vreau sa ies si eu din amorteala, asa ca, pentru a sparge si eu tiparele, ma apuc de cateva seriale Netflix. 

Oricum, lista de mai jos pe care am alcatuit-o sa stiti ca se refera la seriale care sunt mai “cu cap”, ca sa zic asa. Adica

  • “Fed Up” (2014)

O analiza a industriei alimentara americane si raspunsul la intrebarea “de ce alimentele procesate – mai ales zaharul – duc la boli mortale ca obezitatea?”.

Documentarele si serialele sunt si recomandate Business Insider.

  • “Icar” (2017) – doar film

Comitetul International Olimpic (CIO) a suspendat Rusia de la Jocurile Olimpice de iarna la PyeongChang din 2018, din cauza dopajului atletilor sustinut de stat in anii anteriori. Aici, un om de stiinta rus divulga detalii socante despre o intreaga conspiratie a dopajului

  • “Food, Inc.” (2008)

Schimbarea care a avut loc in industria alimentar de la inceputul anilor ’50, produsa in amre parte de multinationalele si companiile de fast food. Filmul a fost nominalizat la premiile Oscar.

  • “Comos: odisee in timp si spatiu” 2014 cu 1 sezon

Este un documentar care se adreseaza mai ales celor iubitori de astronomie sau care sunt pasionati de univers si vor sa afle mai multe. Sunt foarte bine documentate, personal am verificat informatiile pe net si din cunostintele adunate de mine despre astrologie din cartea “pe intelesul tuturor” a lui Stephen Hawking “Scurta istorie a timpului”. Va povesteste despre Copernic, Galileo Galilei – heliocentrism -, Ptolomeu (geocentrism), Newton, chiar si Hawking (biografie + descoperirile lor).

  • “Cooked” (2016)

Cooked este un documentar in patru parti in care jurnalistul si expertul gastronom Michael Pollan exploreaza evolutia istorica a mancarii si felul in care este preparata prin prisma a patru elemente: foc, apa, aer si pamant.

  • “Planet Earth” (2006)

Un serial HD al lui David Attenborough ccare explica toate frumusetile Pamntului nostru, Terra: oceane, calote glaciare, deserturi si alte formatiuni naturale.

  • “The Ivory Game” (2016)

Un documentar unde protagnostii sunt Richard Ladkani si Kief Davidson, care incearca sa opreasca braconajul in Africa, salvand astfel specia elefantilor. Aici, doi ofiteri, polisti, vor sa se infiltreze in piata neagra a fildesului din China.

  • Mindhunter (2017) serial

IN 1977 negociatorul Holden Ford, un agent FBI cam frustrat, isi gaseste un aliat in agentul veteran Bill Tench (si el preda propriul lui curs la universitatea de criminalistica, la fel ca el) si incepe studiul unui nou specii de ucigasi. SERIAL KILLERS. Da, criminali in serie. E interesant, insa, va anunt de pe acum, nu e pentru cei cu “inima usoara”. E un serial dur.

  • “Making a Murderer” (2015)

Making a Murderer este un serial biografic care spune istoria lui Steven Avery, un om condamnat la 18 ani in inchisoare pentru o crima pe care nu a savarsit-o.

  • Marco Polo (2016) cu 2 sezoane serial

Este vorba despre vestitul explorator Marco Polo, bazat pe fapte reale, cand acesta, alaturi de tatal sau si unchiul sau, strabate deserturi, munti, Drumul Matasii, tanarul ajunge prizonerielui lui Kubilau Han, marele Han (nepot al lui Ginghis Han).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: