Consumul de bere fără alcool reduce riscul de cancer!

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Sportivii germani vor avea parte gratuit de 3.500 de litri de bere fără alcool, la Jocurile Olimpice de la Pyeongchang, iar pana acum au putut sa castige 10 titluri olimpice.

“Este o băutură foarte bună după antrenament sau competiţie”, a spus Simon Schempp, medaliat cu argint la mass-start.

Medicul echipei de schi a spus ca aproape toţi sportivii germani consuma bere în perioada antrenamentelor. A dovedit ca, printr-un studiu realizat pe maratonul de la Munchen din 2009, daca dai cate 1 bere fără alcool sportivilor înainte şi după eveniment, atunci acestia vor fi mai eficienti.

Asta tocmai pentru ca, dupa ce au consumat la respectivul eveniment, berea, atletii si-au revenit mult mai rapid in comparatie cu cei care nu au urmat acest “tratament”. Principalul motiv s-ar afla in concentraţia de polifenol, care ar pastra foarte multe beneficii pentru organismul uman.

Asta inseamna ca daca si tu ai reusit sa bei bere fără alcool, in putin timp, ar trebui sa incepi sa simti ca-ti creste nivelul de energie și ca te simti per total mult mai bine fizic. Beneficiile se extind asupra intregului corp, motivul principal fiind acela ca, dupa cum dovedesc si studiile, berea fără alcool scade semnificativ riscul de aparitie a cancerului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: