Metode de scădere a tensiunii arteriale

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Hipertensiunea arteriala este o afectatiune de care foarte multi oameni sufera astazi si care este cauza, deseori, a stresului, lipsei de somn, obezitatea, alimentele sarate, fumatul si consumul de alcool mare. Totusi, toate persoanele de pe lumea aceasta mai au din cand in cand tensiunea arteriala mare…

Deci, stresul sau activitatii fizice exagerate produc o incordare exagerata a muschiilor si a vaselor de sange, ceea ce face ca tensiunea arteriala sa creasca. Cum facem, deci, sa nu ne mai stresam atat si sa invatam sa ne relaxam?

Medicul clubului de fotbal din Moscova “Spartak”, Lu Huns, ne ajuta in acest sens, cu cateva sfaturi publicate in Healthy Life Tricks. Se impart doi mari PASI:

  • Pasul 1

Medicul Lu Huns in primul pas prezinta mai mult o linie, care ne ajuta sa ne relaxam foarte rapid. Ea trece in spatele lobului urechii la mijlocul claviculei. Aceasta nu trebuie nici presata si nici masata, si doar trebuie foarte usor atinsa, miscand mana de sus in jos, cu ajutorul varfurilor de la degetele. Faci asta de 10 ori pe o parte si de 10 ori pe cealalta parte.

  • Pasul 2

De data aceasta, cautam un punct care se afla pe o parte a fetei la lobul urechii, la o distanta de o jumatate de centimetru in raport cu urechea in directia spre nas. Partea respectiva trebuie masata cu varfurile degetelor timp cam de 1 minut pentru fiecare parte a fetei. Apasati tare, dar nu pe punctul unde simtiti durerea.

Specialistul spune ca ceea ce este esential in acest proces este legata de fluxul de sange propriu-zis. Medicina chineza sustine ca cel mai impotrant lucru este fluxul sanguin conform la nivelul muschilor si al tesuturilor. Daca oriunde in corp este o stagnare a sangelui, atunci dezvoltarea bolii incepe la un punct. Si inversul ei – daca va asigura fluxul adecvat de sange, corpul se va putea vindeca singur de acea boala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: