De ce aș alege produsele BIO?

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Firma romaneasca din Cluj Managis Bio este un importator de produse bio şi alimente pentru adulţi şi copii, de alimente dietetice bio fără aditivi şi de produse bio fără gluten. De ce va vorbim despre ea? Pentru ca a decis sa faca cunoscuta cat mai mult importanta produselor bio, intrucat acesta ofera foarte multe avantaje, in primul rand din punct de vedere al sanatatii organismului nostru.

Daniela Salomie, directorul general si patronul companiei Managis Bio explica exact despre ce este vorba in aceasta categorie de produse:

Când vine vorba despre alimentație, ne dorim să le oferim celor dragi mâncăruri sănătoase. Produsele bio sunt mai hrănitoare decât produsele convenționale, datorită conţinutului bogat în vitamine, minerale şi antioxidanți. Calitatea lor este garantată deoarece sunt mult mai sever verificate, pe tot parcursul procesului de producție.

Într-o lume în care timpul se scurge mai repede decât ne-am dori, unde challenge-ul este să “ai” și să “fii”, compania Managis Bio îţi propune să experimentezi. Managis Bio își croiește viziunea de a inspira familiile și copiii să se reconecteze cu natura și cu energia sănătoasă. Astfel, aducem mai aproape de oameni produsul, căci tot clienți și consumatori li se spune în mediul professional, dar până la urmă sunt oameni și fiecare gust este perceput individual.” a spus, pentru retail-fmg.ro

  • Produsele Managis Bio

„Primul brand care ne-a impresionat prin povestea sa a fost MOGLI, care dincolo de povestea Disney – Cartea Junglei, este o afacere de familie din Berlin, care tratează cu respect oamenii și natura. Produsele MOGLI sunt fără zahăr rafinat, indulcirea realizându-se cu sirop de agave și zahăr de cocos, iar fructele sunt uscate fără CO2. Conceptul MOGLI este „Purity – Taste – To Go” (pur, gustos şi convenabil),” ne spune Daniela Salomie despre inceputul firmei din 2012 si primele ei produse.

Ingredientele folosite de Managis Bio sunt crescute în ferme certificate organic, lipsiti de orice conservanți chimici, zahăr, coloranți ori aditivi.

Acestia au o gama intreaga de produse 100% organice, certificate ecologic și care nu contin gluten, originară din Belgia.

 Dincolo de afecțiunea gravă și care intr-adevar cere un control și un proces controlat și certificat, există produse care acum sunt la îndemână și pot fi consumate zilnic fără pericole. De aceea am pus la dispoziția consumatorilor 2 tipuri de produse:

Cerealele Porridge Turtle, la 450g, cu gluten și fără gluten, un terci în traducere liberă, ce aduce un omagiu ovăzului prin cele 6 tipuri de meniuri: cereale fără gluten cu superfructe (chia, goji, dude), cereale cu fibre (curmale, smochine, seminţe, făină orez), cereale cu semințe, cereale clasice cu şi fără gluten, cereale fără glunten cu bucăți de ciocolată.

Cremele tartinabile fără gluten – pateuri ecologice la borcane de 95g – brandul VeggieBel, un producător din Belgia, care a avut grijă ca rețetele să păstreze gustul de carne, doar că acestea sunt exlcusiv vegane și fără gluten,” a spus Daniela Salomie.

Gama de mâncare pentru copii SESAME STREET este un brand al unei alte firme germane BRAND AND VISION GMBH si care este comercializata efectiv numai in România de firma despre care vorbim acum, Managis Bio,. Merita produsul din toate punctele de vedere, mai ales ca este un brand bazat pe un preparat organic care le ofera copiilor nutriţia zilnică necesara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: