Cum să-ți cumperi mașină pe banii statului

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

De acum inainte, nu numai firmele sau persoanele fizice autorizate au posibilitatea de a cere fonduri nerambursabile, dar și persoanele fizice (deci care nu au infiintat o afacere inca).

Astfel, românii care au in gand să instaleze, să schimbe sau să înlocuiască in totalitate sistemul de încălzire al locuinţei, pentru a folosi energie regenerabilă, vor putea inainta o cerere cu o sumă de până la 8.000 de lei, prin programul Casa Verde.

Deci si deci, persoanele fizice au, la o adica, 3 mii de lei la dispozitie pentru a pune panouri solare nepresurizate, maximum 6 mii de lei pentru a pune panouri solare presurizate şi 8 mii de lei ca sa puna pompe de căldură, limitate la cele de categoria aer-aer.

De asemenea, aceia care se gandesc sa-si majoreze eficienţa energetică a casei lor, statul le ofera subventii de maximum 40.000 de lei, tot prin programul Casa Verde, dar Plus.

Persoanele care au masini au sansa de a primi 6.500 de lei pentru înlocuirea maşinii uzate (programul Rabla) şi chiar sume de maximum 45.000 de lei pentru a cumpara o maşinia electrica (programul Rabla Plus). Poti primi valoarea maximă a finanţării prin programul Rabla Plus doar la achizitionarea respectivului automobil nou electric, adica 45.000 de lei, DOAR daca această valoare nu depaseste 50% din valoarea totală a masinii; in cazul celor care vor opta pentru un autoturism hibrid el poate primi 20.000 de lei.

Dar, mai mult decat atat, surpriza este ca cele doua programe pot fi folosite impreuna, prin urmare, poti ajunge sa beneficiezi de sume ce depasesc 50.000 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: