Când vor femeile să facă sex

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Niste studii recente arata ca femeile au unele momente cand sunt dispuse sa faca sex mai tare ca in orice alt moment! Desigur, asta se intampla in subconstientul femeii, iar ea nu-si da seama/nu-si poate da seama de acest lucru imediat. Iata care sunt ele:

  • Dupa o cearta

Sa facem “sex de impacare”? Bine, nu-ti recomandam sa intrebi chiar asta pe o femeie, daca vrei sa faci dragoste cu ea…dar ideea nu este doar “un concept”, ci este realitate! In timpul unei certe, femeii ii creste tensiunea si “se aprinde” si mai tare. Psihologii sustine ca daca faci sex cu ea putin mai agresiv, asta o sa-i faca placere, intrucat o ajuta sa uite ceea ce a suparat-o in prima faza…(iar toti stim cat de sacaitoare poate fi asta!).

  • Daca e foarte fericita

Secretul aici, daca exista asa ceva, este simplul fapt ca femeia are o stare foarte buna de spirit, iar, pentru a o spori, ea simte ca are nevoie de “acel” ceva in plus. Nu mai ia in considerare toate aspectele de care, in mod obisnuit, ar tine cont. Nu va sta mult pe ganduri, asta e sigur.

  • Stesata?

Psihologii spun ca, atunci cand o femeie este foarte stresata, doreste sa aiba imediat un contact sexual (fie si masturbare) pentru a scapa de situatia foarte tensionata. Mai pe scurt, organismul ei o conduce in acel moment, simplul instinct de a scapa de stres, prin actul sexual.

  • Geloasa?

Nu este totusi chiar asa de usoara chestia asta cu gelozia, va anuntam de pe acum. Daca femeia este 100% sigura ca a fost inselata de catre partenerul ei, atunci va face sex cu aproape orice persoana doar pentru a intoarce “favoarea” iubitului ei. Cu toate acestea, daca nu e sigura ca este insealata, atunci va face si mai mult sex cu barbatul ei tocmai pentru a-i arata cat de mult il iubeste/tine la el.

  • La doua saptamani de la ciclul menstrual

Jumatatea lunii este cea mai buna perioada pentru a face sex.

  • In timpul filmelor porno

Ti se pare ciudat? afla ca nu e chiar asa, majoritatea femeilor gasesc o placere in a se uita la cateva “filmulete sexy”, lucru care le exita puternic, mai ales este “material”, care le furnizeaza fanteziile sexuale.

  • Cand gateste

Cea mai cunoscuta fantezie sexuala este, aici, desigur, sexul pe la spate. Multe femei doresc sexul pe masa, da, chiar acolo, in timp ce gateste, daca vei sti cum sa-i fac avansurile, atunci totul va merge ca la carte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: