A fost ales un nou Președinte al Asociației Berarii României

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Un nou Presedinte al Asociației Berarii României a fost desemnat, prin votul membrilor. Castigatorul este Lucian Ghinea, care este si patronul Bergenbier SA, firma parte a grupului Molson Coors. De la 1 ianuarie 2018, Lucian Ghinea si-a luat in serios competentele din cadrul Asociației, dupa ce Shachar Shaine, președintele companiei URBB, a pierdut presedentia organizației, atata timp cat a avut-o pe tot timpului anului trecut.

„Încep acest nou mandat cu determinarea de a continua proiectele derulate de Asociație, în totalitate orientate spre dezvoltarea durabilă a sectorului și culturii berii în România. În ceea ce privește așteptările legate de anul în curs, sper într-o evoluție pozitivă a pieței berii. Experiența anilor anteriori ne-a demonstrat însă că un trend ascendent pe piața berii este posibil doar dacă eforturile producătorilor de bere locali sunt completate de stabilitate și predictibilitate la nivel economic și fiscal.”, a spus Lucian Ghinea. 

Lucian Ghinea ocupa functia de Director General Bergenbier SA, o firma Molson Coors. Este parte din grupul firmei Bergenbier SA de peste 10 ani, neavand acest post  doar in intervalul 2008 – 2009. De asemenea, nu ar trebui sa uitam sa mentionam experienta foarte mare pe partea industria berii de pe piata locala, precum şi în FMCG şi retail.

Din Asociația Berarii României mai sunt si: Bergenbier, Heineken, United Romanian Breweries Bereprod, Ursus Breweries, Martens, Clinica de Bere, Soufflet Malt România și Asociația Producătorilor de Hamei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: