Cultura de mentă, super profitabilă

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Antreprenorul Codruţ Moroşanu castiga bani carca din…cultura sa de mentă şi are, deja, un mare brand pe nume Fabrica DeMentă, la care are ideea de a-l intinde pe un nou sistem de parteneriat, potrivit catalogului Francizelor din România editat de Ziarul Financiar.

Mai pe scurt, antreprenorul incearca sa adune cati mai mult investitori. Oportunitaile pe care le arata Moroşanu este proportionala cu investitia, care este de cam 25 de euro pe metrul pătrat, iar suprafata de care are nevoie e de cel putin 1 mie de mp, ceea ce inseamna in total, pentru inceput, 25 de mii de euro. Fara cheltuieli suplimentare precum redeventa lunară, contribuţie la bugetul de marketing sau taxă de franciză. 

Codruţ Moroşanu mai declara ca un investitor are dreptul la recoltă de 3 kilograme pe metru pătrat pe an, ceea ce inseamna 3 mii de kilograme pentru comercializare. Logic ca ideea patronului este perfect normala, din moment ce o mare problema pe piata noastra este competitia puternica, de aceea, antreprenorul urmareste obtinerea unei puteri mai mari de negociere în cazul distribuitorilor sau cu retaileril0r. Investitia va creste clar, in felul asta.

Mai sunt, de asemeni, alti 3 parteneri care se ocupa cu cultivarea mentei în 3 oraşe: Târgovişte, Bucureşti şi Constanţa, şi însumeaza un total de cam (venituri) de 30.000 de euro în 2017. 

Antreprenorul a inregistrat o cifră de afaceri de peste 747.000 de lei ( 16.000 de euro) şi un profit net ce depaseste 61 mii de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: