Carlsberg se vinde bine pe piața din România!

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Carlsberg este un brand de bere super premium care este unul dintre multe alte branduri ale United Romanian Breweries Bereprod (URBB), fiind cel cu cea mai mare rată de creștere a vânzărilor din România de 21% în 2017 in comparatie cu 2016. De aceea, astfel fiind situatia, cota de piață a Carlsberg s-a majorat în privinta celei super premium.

Carlsberg ajunge, deci, la a doua rată anuală de creștere de 2 cifre realizata pe termen lung, in urma cresterii volumelor anuale de vânzări ale brandului pe partea locala CU 38% în 2017 fata de anul precedent.

Toate aceste majorari sunt ca urmare a ultimelor investiții facute de URBB în anul 2017, care au fost indreptate catre capacitățile de producție a fabricii din Pantelimon, precum și spre diversificarea portofoliului cu produse și soluții inovatoare.

Brandul Carlsberg a aparut prima data ca idee in anul 2001. Alaturi de aceasta mai sunt si: Tuborg, Tuborg Christmas Brew, Carlsberg, Carlsberg Elephant, Holsten, SKOL, SKOL Nepasteurizat, Guinness, Kilkenny, Weihenstephaner, Grimbergen Ambreé, Grimbergen Blanche Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti, cidrul Somersby şi Granini.

Firma a mai anuntat si ca in intervalul ianuarie – noiembrie a avut loc o majorare de 12% a afacerilor, până la 650 de milioane lei (brut), fata de aceeași perioadă din celalat an, tot ca urmare a investitiilor in productie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: