Lucrările au fost oprite pentru firma de construcții Octagon

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Firma de construcții Octagon, care apartine cunoscutilor oameni de afaceri Alexandros Ignatiadis şi Paschalis Paganias, a cumparat de curand o sucursală în Ghana și a incheiat si un contract de cam 10 milioane de dolari într-o țara africană, a caror lucrari vor incepe prin cele geothnice pentru o centrala.

Tot proiectul de construcții din Ghana, care va fi terminat de consorțiul Metka – General Electric, se ridica la o valoare intreaga de 175 milioane de dolari, iar termenul de livrare il reprezinta 28 de luni. Centrala urmeaza sa functioneze numai cu ajutorul unui gaz natural și țiței ușor pe post de combustibil.

Acuma, in aceasta perioada, din cauza temperaturilor negative, ninsorii, precum si, daca nu cumva cel mai important factor extern imprevizibil, ploaia îngheţată, care au oprit aproape complet orice entuziasm al dezvoltatorilor care se pregateau pentru deschiderea unor noi şantiere în aceasta luna inghetata. Mai exact, in loc de 350 de muncitori care ar fi trebuit sa se afle pe şantierele deschise de companie 150 s-au oprit din cauza conditiilor meteo nefavorabile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: